2019 – Svatomartinská degustace – reportáž

Poslední letošní akcí v areálu našeho vinařství byl i letos přípitek Svatomartinskými a mladými víny v rámci akce Svatomartinská degustace na Vinařské stodole, která se uskutečnila v pondělí 11. listopadu 2019, od 11:11. Tato akce již třetím rokem proběhla za spolupráce se Střední Vinařskou školou.

Už před jedenáctou hodinou se začala Vinařská stodola a její náměstíčko plnit milovníky vína, kteří vyčkávali odbití času 11:11, aby se s námi zapojili do slavnostního přípitku prvními letošními víny. Všechny shromážděné návštěvníky tentokrát krátkým proslovem přivítal generální ředitel Marek Šťastný a odstartoval slavnostní přípitek.

V určené hodiny jste pak mohli navštívit jak náš Křížový sklep a chrám vína pod Vinařskou stodolou, ale mohli jste nahlédnout také do nedalekého provozního sklepa Venerie, v jehož prostorách se rodí vína Střední vinařské školy. V průběhu akce k poslechu z vesela hrál harmonikář a venku jste si mohli vychutnat kromě skvělých vín z Vinařské školy také několik grilovaných dobrot.

I přesto že Svatý Martin letos padl na pondělí, jsme moc rádi, že i tak jste za námi do Valtic dorazili a připili si s námi u Vinařské stodoly.

Vinařský tým CHÂTEAU VALTICE

Krásné fotky z naší akce najdete také na stránce valtické fotografky, paní Renaty Hasilové.

×