2020 – Podzimní slavnosti vína a jídla – reportáž

Prosluněná sobota 5. září patřila v areálu CHÂTEAU VALTICE opět Podzimním slavnostem vína. Jsme moc rádi, že Vás na akci přijelo tolik a mohli jsme Vás opět pohostit našimi víny a dobrotami!

O folklor a cimbálové písně se postarala Cimbálová muzika Podluží, která započala celý náš program. Nechyběla také paní Hasilová se svými canisterapeutickými pejsky, kterým děti mohly například pročesat srst nebo jim formou různých praktických her, jež se při canisterapii běžně využívají, dát pár psích pamlsků.

Pro děti byla připravena herní stanoviště, stačilo splnit úkoly, získat všechna razítka a vyrazit do Směnárny pro odměnu.

Sedmá hodina pak přinesla 12 šťastlivcům hodnotné ceny z bohaté tomboly.

Výherci si odnesli například poukazy a kosmetiku od Lázní Lednice, Med z produkce společnosti VinofruktPrezidentskou sérii či víno ze Střední vinařské školy Valtice a Vinařství Kovacs

Vítěz hlavní ceny si odnesl poukaz na víkendový pobyt pro 2 osoby ve čtyřhvězdičkovém hotelu Horizont, Pec pod Sněžkou.

V osm hodin již zábavu započal Divokej Bill Revival, kteří vyburcovali snad každého přítomného těmi nejlepšími songy od této populární české kapely. Zazněly tak hity jako Malování, Pocit nebo Plakala. Během jejich energického vystoupení si na podiu zatančilo nejen několik přítomných budoucích nevěst a jejich týmů, ale také naše event manažerka 🙂

Večer ukončili oblíbení břeclavští The Teachers, které si do našeho areálu přijede vždy poslechnout nespočet nadšených posluchačů.

Věříme, že jste se skvěle pobavili a odcházeli jste nadšení a spokojení.

Už teď se moc těšíme na další setkání s Vámi u skleničky valtických vín!

Tým rodinného vinařství CHÂTEAU VALTICE

×