2023 – Hudba na vinicích – MIG 21

Letošní ročník série Hudba na vinicích velkolepě odstartovala ve Valticích v pátek 14. července kapela MIG 21. Koncert si k nám přijelo užít přes 1100 z Vás a zařadil se tak v naší historii mezi naše nejnavštěvovanější koncerty!

Otevřením areálu od 18:00 jste si mohli začít vychutnávat vína z produkce CHÂTEAU VALTICE a Vinařství Kovacs. Stánek kavárny nabízel mimo kávu také naše osvěžující perlivé víno Rendezvous s malinou a další občerstvení v podobě piva, vod nebo různých druhů tyčinek. Dorazilo také Hitradio City Brno v jejichž stánku jste si mohli ukrátit čekání na kapelu formou zábavné hry o drobné ceny a Mini Cooperem přijela také společnost Canon, která tiskla návštěvníkům fotky na památku na přenosných Canon tiskárnach. K zahnání hladu zde byly také grilované speciality.

Úderem osmé hodiny již Jirka Macháček s kapelou nastoupili na podium a areál zaplněný návštěvníky začal řádit jak na nejnovější píseň Džus noci, tak i starší hity jako Kalhotky si sundej, Slepic pírka, Snadné je žít či Malotraktorem. 

Děkujeme MIG 21 za již třetí úžasný koncert v našem vinařství a děkujeme Vám všem, kteří jste za námi dorazili. Těšíme se opět brzy na setkání u skleničky vína CHÂTEAU VALTICE.

×