2022 – Hudba na vinicích – Pokáč

Koncerty projektu Hudba na vinicích letos u nás ve vinařství v pondělí 4. července 2022 odstartovaly vystoupením oblíbeného písničkáře Pokáče.

Od 19:00 však vystoupil coby "předskokan" písničkář Láska a všechny přítomné tak příjemně naladil na hlavní vystoupení. Návštěvníci koncertu si v mezičase vychutnávali vína jak z produkce CHÂTEAU VALTICE, tak i od Vinařství Kovacs. Stánek kavárny nabízel čerstvou zrnkovou kávu, perlivé víno na osvěžení a také další občerstvení v podobě vody, piva, nealkoholických nápojů či tyčinek k zakousnutí. V areálu nechyběly také grilované dobroty pro všechny hladové.

V osm hodin již nastoupil na podium Pokáč a odehrál své nejlepší písně jako například Nešahej na mě, Matfyzák na discu, Farmář Tonda, Holky to objektivně lehčí maj, a také nejnovější hit Rodinný typ a samozřejmě nesměla chybět ani všemi oblíbená - Mám doma kočku.

Zazněla také skladba Padá hvězda, během které diváci rozsvítili své mobilní telefony a doladili tak písničce tu pravou atmosféru.

Pokáč také srdečně pozval všechny ke stánku s merchandisem, kde po koncertě nastal čas na popovídání s fanoušky, společné fotky či podepisování.

Děkujeme Pokáčovi i předskokanovi Láska za skvělý koncert a perfektní start hudebních večerů v našem vinařství! Moc děkujeme také Vám, že jste za námi do Valtic přijeli a těšíme se opět někdy na viděnou u skleničky vína CHÂTEAU VALTICE.

×