2021 – Hudba na vinicích – Tomáš Klus

Čtvrteční večer 26. srpna 2021 ve Valticích v rámci projektu Hudba na vinicích písničkář Tomáš Klus se svou kapelou Cílová skupina.

Podobně jako v loňském roce i letos koncertní den doprovázel déšť. Počasí se ale nakonec umoudřilo, a tak jsme v šest hodin otevřeli brány vinařství a vpustili natěšené návštěvníky do areálu. Vína jak z produkce CHÂTEAU VALTICE, tak i od Vinařství Kovacs tekla proudem, stánek kavárny nabízel čerstvou zrnkovou kávu, perlivé víno, a také další občerstvení v podobě vody, piva, či tyčinek k zakousnutí. Nechyběl ani burčák z odrůdy Irsai Oliver a také grilované dobroty. Dorazil za námi také pojízdný AirBar, který nabízel svou širokou škálou koktejlů a dalších alkoholických nápojů.

Po osmé hodině již bylo pod pódiem nakupeno a po krátkém úvodu od pana ředitele se již nadšené publikum dočkalo charismatického zpěváka a jeho kapely.

Areálem se nesly Tomášovy nejlepší hity, provázené improvizacemi a také oblíbenými průchody publikem. Ani po ukončení koncertu Tomáš neváhal ani minutu a dorazil k narůstající frontě fanoušků, aby si s Vámi mohl ještě popovídat či se s Vámi vyfotit.

Děkujeme za další výborný koncert a těšíme se opět někdy na viděnou!

Foto: Roman Penčák

×