Vinařství roku 2020

Shlédněte náš medailonek, ve kterém Vinařství roku zpovídá naše ředitele pana Marka a Davida Šťastného. Představí Vám v krátké degustaci také 3 vína z naší produkce.

Soutěžní klání Vinařství roku 2020 se tak již pomalu chýlí ke kýženému vyhlášení. To proběhne již ve čtvrtek 4. února v 18:00 ONLINE formou přes web a Facebook Vinařství roku. Vyhlášením provede již tradičně pan Marek Eben.

Vína zmíněná v medailonku si můžete zakoupit pohodlně na našem e-shopu

Přidejte se k události na Facebooku a nepromeškejte slavnostní vyhlášení online!

Rezervujte si dodání exkluzivní edice vín od všech vítězů Vinařství roku včetně toho, který bude vyhlášen ve čtvrtek.

Soutěž Vinařství roku se díky komplexnímu hodnocení poroty významně liší od běžných vinařských soutěží. Sedmičlenná komise hodnotitelů se skládá ze zástupců vinohradníků a vinařů, obchodu s vínem, vinařského školství, žurnalistiky, marketingu, architektury či designu a hodnotí u jednotlivých vinařství objektivní a subjektivní kritéria jejich činnosti.

Finálovou devítku složenou z vinařství a vinařů, která je rozložena do tří kategorií - malá, střední a velká vinařství, porota v lednu postupně navštíví, prohlédne vinice a vinařský provoz, a na základě daných kritérií rozhodne o vítězích jednotlivých kategorií. U všech finalistů tak proběhne celkové ohodnocení jejich vinařské aktivity v roce 2020.

Více informací a další nominované najdete na www.vinarstviroku.cz

Vloženo: 02.02.2021
×