2017 – Svatomartinská degustace – reportáž

Vůbec poprvé jsme společně se Střední vinařskou školou uspořádali naši vlastní Svatomartinskou akci s názvem Svatomartinská degustace na Vinařské stodole, která se uskutečnila v sobotu 11. listopadu 2017 od 11:00.

Už před jedenáctou se prostory stodoly i náměstíčko před ní zaplnilo návštěvníky, kteří se s námi přišli zapojit do tradičního svatomartinského přípitku v 11:11 hodin, který proslovem odstartoval jak ředitel CHÂTEAU VALTICE David Šťastný, tak i ředitelka Střední vinařské školy - paní Ing. Ivana Machovcová.

Nechyběla zábavná scénka se Svatým Martinem v podání studentů vinařské školy a samozřejmě dostatek mladých a jiskrných vín z ročníku 2017. Dále v určené hodiny probíhaly prohlídky jak našeho Křížového sklepa a sklepních prostor stodoly, tak i provozního sklepa Venerie patřící vinařské škole.

Od sedmi hodin večerních se pak o bujarou zábavu ve sklepě stodoly postarala Cimbálová muzika Podluží, která si u Vás získala obrovské sympatie.

Jsme moc rádi, že se akce skvěle vydařila a děkujeme, že jste se rozhodli prožít (a užít si) svatomartinský den právě s námi.

Váš tým CHÂTEAU VALTICE

×