2021 – Podzimní slavnosti vína a jídla – reportáž

Sobota 4. září 2021 proběhla v našem vinařství CHÂTEAU VALTICE opět v živelném duchu. Podzimní Slavnosti doslova praskaly ve švech a my jsme moc rádi, že jsme mohli pohostit tak hojný počet milovníků vína, kteří za námi do Valtic dorazili!

Akci odstartovala ve folklorním tónu Cimbálová muzika Vergariovci, která návštěvníkům vyhrávala k poslechu oblíbené moravské písně.

K ochutnání bylo celkem 24 vín a to jak z produkce CHÂTEAU VALTICE, tak i od Vinařství Kovacs. Probíhaly také prohlídky našeho Křížového sklepa a chrámu vína pod Vinařskou stodolou. Areálem vinařství se nesla vůně grilovaných specialit, palačinek či bramborových spirálek. Mohli jste ochutnat několik pomazánek na čerstvém chlebu od Megachleba, nakoupit si klobásky a sýry a nebo ochutnat italské speciality od pojízdného foodtrucku SpaghettiParmigiano.

Sedmá hodina pak přinesla 12 šťastlivcům hodnotné ceny z bohaté tomboly. Výherci si odnesli například Prezidentskou sérii, med z produkce společnosti Vinofrukt , biomošt, Dárkové balení s knihou Víno na zdraví či víno z Vinařství Kovacs.

Vítězka hlavní ceny si odnesla poukaz na víkendový pobyt pro 2 osoby ve čtyřhvězdičkovém hotelu Horizont, Pec pod Sněžkou.

Legendární Laura a její tygři jsou v našem vinařství vždy vřele vítáni, od osmi hodin tedy vyburcovali svými nejlepšími songy snad každého přítomného v areálu.

Sobotní noc ukončovali jako vždy všemi oblíbení The Teachers.

Moc se těšíme opět na viděnou na dalších Slavnostech v roce 2022!

Tým rodinného vinařství CHÂTEAU VALTICE

×