2019 – Vojtěch Dyk a B-Side Band open air koncert Valtice – reportáž

Páteční večer 23. srpna 2019 proběhl u nás ve vinařství CHÂTEAU VALTICE v rytmu jazzu a swingu a těch nejlepších songů od Vojty Dyka a brněnského B-Side Bandu.

Kapela v čele s charismatickým Vojtou odstartovala ve Valticích své letošní koncertní turné, kterým oslavuje již 10 let svého společného působení. Na téměř 2000 z Vás si přišlo užít tuto velkolepou show!

Po půl sedmé byl areál našeho vinařství otevřen všem nedočkavcům, kteří si následně v průběhu celého večera mohli vychutnat ve třech stáncích výběr vín z produkce CHÂTEAU VALTICE a Vinařství Kovacs. K ochutnání byl už také čerstvý burčák, kterému neodolalo nespočet z Vás.

Čerstvou zrnkovou kávu či další občerstvení v podobě vod Korunní nebo sýrových tyčinek jste si mohli vychutnat v našem stánku Kavárny. U závodní kuchyně pak všechny hladové nasytily grilované dobroty či rychlé občerstvení v podobě hamburgerů a hranolek.

Po půl deváté vypukl koncert již naplno. Naše oblíbené hudební uskupení předvedlo průřez celou svou desetiletou dráhou, kterou doprovázela video projekce v pozadí, plná fotek z uplynulých koncertů a společných zážitků.

Vojta se svými kolegy přidal také improvizovaný pěvecký úsek ze zpěvníku Já, písnička.

Proběhlo také narozeninové přání celé kapele a Vojtovi v podobě přípitku a sfouknutí krásného desetiletého dortu.

Po narozeninovém přání došlo také křest naší letošní edice vín Beat ve swingu.

Vojta společně s bandleaderem Josefem Buchtou a našimi Šťastnými pány řediteli pokřtili tradičně naším zlatým sektem Grandioso Gold edici vín obsahující Aurelius a Frankovku, se speciální etiketou s letošním motivem 10leté tour.

Celý koncertní večer uzavřela přídavková party a kdo měl ještě žízeň, zaskočil na pohárek ještě i na naši Vinařskou stodolu.

Děkujeme, že jsme společně s Vojtou a B-Side Bandem mohli oslavit 10 let jejich fungování a bylo nám velikou ctí být první zastávkou jejich letošního turné. Moc děkujeme také Vám všem, kteří jste za námi dorazili, za fantastickou atmosféru a za to, že jste k nám dorazili v tak hojném počtu.

Ať už Vojtu a B-Side band jejich další cesta povede kamkoli, my jim z celého našeho vinařského srdce přejeme mnoho úspěchů a spoustu dalších nových fanoušků!

Tým vinařství CHÂTEAU VALTICE

×