2012 – Vinná edice Vojta Dyk a křest CD a vín

Vojta Dyk má vlastní edici vín z produkce CHÂTEAU VALTICE

První sólové turné Vojty Dyka, které v listopadu a prosinci absolvuje s brněnským B-Side Bandem, provází dvě speciální limitované edice vín z produkce CHÂTEAU VALTICE – Vinné sklepy Valtice.

Edici Exklusive tvoří bílé víno Ryzlink rýnský pozdní sběr 2011 a červené víno Dornfelder pozdní sběr 2009. Zdobí je nepřehlédnutelná etiketa s portrétem a podpisem osobitého zpěváka. Unikátní limitovaná vinná edice Vojtěch Dyk je nejen cennou sběratelskou raritou, ale také skvělou příležitostí ochutnat nejlepší moravská vína, která Vojta Dyk osobně ve Valticích vybíral.

Víno není obyčejná věc. Víno má svou podobu, svou duši a svůj charakter. Prostě i s vínem si buď tak nějak lidsky sednete nebo nesednete. Takže jsme všichni společně vyrazili do Vinných sklepů Valtice, kde Vojta Dyk ochutnával a vybíral. A musím říct, že má dobrý vkus.“ vzpomíná David Šťastný, ředitel CHÂTEAU VALTICE – Vinné sklepy Valtice.

Spojení dobrého vína a dobré muziky se nabízí a já rád obojí. Má to nesčetné kombinace - poslouchat dobrou muziku s dobrým vínem nebo dělat dobrou muziku po dobrém víně, co se komu líbí... Takže, když přišla z Valtic nabídka, že mi “udělají” moje víno – dokonce ve dvou barvách – nebylo proč váhat,“ říká zpěvák Vojtěch Dyk.

Na předvánoční trh připraví ve Valticích ještě luxusnější edici červeného a bílého vína, kterou Vojtěch Dyk nazval „Freedom“. Reprezentovat je budou vína Sylvánské zelené pozdní sběr 2009 a Cabernet Sauvignon pozdní sběr 2009 BARRIQUE.

Vína bylo možné zakoupit na e-shopu www.vsvaltice.cz, prostřednictvím oficiálních stránek Vojtěch Dyk & B-Side Band Agrotec Tour 2012, dále ve stáncích přímo na koncertech a nebo ve vybrané síti supermarketů. V prodeji byly jednotlivé lahve edice Exklusive za 169 Kč a dále edice Freedom. V nabídce byl také luxusní dárkový set dvou lahví a CD Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu.

Pozdrav od Vojty Dyka, který uveřejnil na stránkách GastroTV:

×