2021 – Hudba na vinicích – Pokáč

Letošní sérii koncertů v rámci projektu Hudba na vinicích započal u nás ve vinařství v pátek 6. srpna 2021 oblíbený písničkář Pokáč.

Nejprve však všechny přítomné na koncert příjemně naladil "předskokan" Pavel Čadek, který nejen odzpíval, ale také hlavně předvedl svůj um hry na violoncello. Návštěvníci koncertu si v mezičase vychutnávali vína jak z produkce CHÂTEAU VALTICE, tak i od Vinařství Kovacs. Stánek kavárny nabízel čerstvou zrnkovou kávu, perlivé víno na osvěžení a také další občerstvení v podobě vody, piva, vinného koktejlu či tyčinek k zakousnutí. V areálu nechyběly také grilované dobroty pro všechny hladové.

Po osmé hodině již Pokáč na podiu odehrál své nejlepší písně jako například Nešahej na mě, Matfyzák na discu, Farmář Tonda, Probuzení, přidal i nejnovější hit Holky to objektivně lehčí maj, a samozřejmě nesměla chybět ani všemi oblíbená - Mám doma kočku.

Příjemný koncertní večer zakončila skladba Padá hvězda, během které náš areál přítomní diváci rozzářili svými mobilními telefony a vytvořili tak opravdu hvězdnou atmosféru.

Pokáč také srdečně pozval všechny ke stánku s merchandisem, kde po koncertě nastal čas na popovídání s fanoušky, společné fotky či podepisování.

Děkujeme Pokáčovi i Pavlovi Čadkovi za skvělý koncert a perfektní start hudebních večerů v našem vinařství! Moc děkujeme také Vám, že jste za námi do Valtic přijeli a těšíme se opět někdy na viděnou u skleničky vína CHÂTEAU VALTICE.

Foto: Roman Penčák

×