2020 – Hudba na vinicích – Tomáš Klus

Sobotní večer 11. července 2020 pokračoval druhým koncertem z projektu Hudba na vinicích. Do Valtic za námi dorazil Tomáš Klus se svou Cílovou skupinou.

Tento den doprovázel od rána déšť, avšak na večer se již počasí umoudřilo a koncert tak mohl bez problému proběhnout. Po šesté hodině se začal areál průběžně plnit fanoušky, kteří si mohli vychutnat vína z produkce CHÂTEAU VALTICE a Vinařství Kovacs. Pojízdný air bar opět nabízel koktejly, pivo a další nápoje. Čerstvou zrnkovou kávu či další občerstvení v podobě vod Korunní nebo sýrových tyčinek jste si mohli vychutnat v našem stánku Kavárny. Pro hladové jsme v areálu měli grilované speciality.

Po osmé hodině již bylo pod pódiem nakupeno a natěšení fanoušci očekávali příchod Tomáše Kluse. Ten však započal svůj koncert až od zadní brány našeho areálu, a za tónů své první písně tak prošel nadšeným publikem až na pódium. Areálem se nesly hity jako Pocity, Marie či Sibyla, ale také novější písně jako A pak, Napojen, Mořeplavci nebo Chátrám. Nebylo vynecháno ani oblíbené Pánu Bohu do oken alias Za co Pane Bože. Celý večer byl prokládán Tomášovými neskutečnými improvizacemi a k velké radosti také jeho dalšími návštěvami publika.

Ani po koncertě samotném Tomáš neváhal ani minutu a dorazil k narůstající frontě fanoušků, která se utvořila u pódia, aby si s Vámi mohl ještě popovídat či se s Vámi vyfotit.

Děkujeme Tomášovi, Cílové skupině a celému jejich týmu za skvělý koncert a jedinečnou atmosféru, kterou k nám do areálu přivezli. Velký dík patří také Vám všem, kteří jste si u nás koncert užili a těšíme se zase někdy na viděnou!

Připomeňte si našlapanou atmosféru v naší fotoreportáži níže a mrkněte také na fotky přímo u Tomáše na jeho oficiálním Facebooku

Foto: ABS reklama

×