2020 – Hudba na vinicích – Pokáč

Druhá část koncertů z projektu Hudba na vinicích započala ve čtvrtek 20. srpna 2020, koncertem oblíbeného písničkáře Pokáče.

Než však Pokáč dorazil na podium, předvedla svůj hudební a pěvecký um předskokanka Petra Göbelová a příjemně tak naladila všechny přítomné i neustále přicházející, kteří si vychutnávali vína z produkce CHÂTEAU VALTICE a Vinařství Kovacs. Stánek kavárny nabízel čerstvou zrnkovou kávu, perlivé víno na osvěžení a také další občerstvení v podobě vod Korunní nebo sýrových tyčinek. V areálu nechyběly také grilované speciality, které nasytily přítomné hladové.

Po osmé hodině již na podium dorazil Pokáč a tak se fanoušci roztroušení po areálu nakupili u podia. Zazněly songy jako Nešahej na mě, Matfyzák na discu, Farmář Tonda, Probuzení a nebylo vynecháno ani oblíbené Mám doma kočku. Na společný duet Láska na vsi Pokáč přizval na podium zpět také Petru Göbelovou.

Na závěrečný song Padá hvězda Pokáč vyzval publikum k rozsvícení svítilen na mobilních telefonech a areál se tak rozzářil spoustou "hvězd".

Děkujeme Pokáčovi i Petře Göbelové za perfektní koncert! Moc děkujeme také Vám, že jste si koncert přijeli do našeho vinařství užít a těšíme se opět někdy na viděnou u skleničky vína CHÂTEAU VALTICE.

Foto: Vašek Vrba

×