2020 – Hudba na vinicích – David Koller

Pátek 21. srpna 2020 pokračoval dalším z koncertů z projektu Hudba na vinicích. Tentokrát do valtického vinařství dorazil David Koller s kapelou.

Předpověď počasí tomuto pátku bohužel moc nepřála. I přes začínající déšť se areál vinařství po šesté hodině přece jen začal plnit a návštěvníci tak vyslechli koncert předskokanky Terezy Balonové za mírného deště, zatímco degustovali vína z produkce CHÂTEAU VALTICE a Vinařství Kovacs. Stánek kavárny nabízel jak zrnkovou kávu a čaj na zahřátí, tak i perlivé víno a také další občerstvení v podobě vod Korunní nebo sýrových tyčinek. U Vinařské pohotovosti nasytily přítomné hladové také grilované speciality.

David Koller se svým bandem nastoupili ke svým instrumentům a mikrofonům po osmé hodině a hned od začátku rozproudili zkřehlé publikum, které se skvěle bavilo na písně jako Nic není nastáloVona říká jóGypsy LoveČas nejde vzít zpátky nebo Lajky. Přibližně v půlce koncertu pak David Koller pozval na pódium významného hosta, zakládajícího člena skupiny Jasná páka a pozdější Hudby Praha Michala Ambrože. Společně na podiu odzpívali Konec nočních toulek a Pal vocuď hajzle, které nadšené publikum ocenilo hlasitým potleskem a skandováním.

Po třech dalších písních se však již rozpršelo tak intenzivně, že již bohužel nebylo možné v koncertu dále pokračovat. I tak moc děkujeme Davidu Kollerovi i jeho kapele za skvělý koncert a děkujeme také Vám, kteří jste si i přes nepřízeň počasí přijeli koncert k nám do vinařství užít. Těšíme se opět někdy na viděnou u skleničky vína CHÂTEAU VALTICE.

×