2020 – Hudba na vinicích – Anna K

Páteční večer 10. července 2020 u nás v areálu vinařství CHÂTEAU VALTICE odstartoval sérii koncertních večerů zvaných Hudba na vinicích. První z těchto koncertů, které spojují kvalitní hudbu s kvalitním vínem, započala zpěvačka Anna K se svou kapelou. 

Po šesté hodině byl areál našeho vinařství otevřen a začal se průběžně plnit natěšenými fanoušky. V průběhu dne panovaly opravdu vysoké teploty, a tak mnoho z Vás uvítalo bohatý pitný režim. Ve třech stáncích byl výběr vín z produkce CHÂTEAU VALTICE a Vinařství Kovacs. V pojízdném air baru jste se mohli ochladit koktejly, pivem a dalšími nápoji. Čerstvou zrnkovou kávu či další občerstvení v podobě vod Korunní nebo sýrových tyčinek jste si mohli vychutnat v našem stánku Kavárny. U Vinařské pohotovosti pak všechny hladové nasytily grilované speciality.

Po půl deváté již vypukl koncert naplno a nadšené publikum uvítalo Annu K na podiu. Večerem zazněl jak průřez písní z poslední desky Světlo, tak nechyběly ani hity jako Nebe, Večernice nebo O kousek vedle tebe. Fanoušci si mohli také zakoupit CD či trička ve stánku s merchandisem.

Moc děkujeme Anně K i celému jejímu týmu za perfektní koncert a děkujeme také Vám všem, kteří jste za námi přijeli. Věříme, že jste si celou akci maximálně užili, stejně tak jako my a těšíme se opět někdy na viděnou!

Připomeňte si atmosféru koncertu v naší fotoreportáži níže nebo ve videu na oficiálním Facebooku Anny K.

Foto: ABS reklama

×