2020 – TOP vinařský cíl

V pátek 2. října 2020 byly vyhlášeny výsledky soutěže TOP vinařský cíl na webu www.topvinarskycil.cz 

Díky Vašemu hlasování, které probíhalo od 1. června do 30. září 2020 se vinařství CHÂTEAU VALTICE s Vinařskou 100dolou stalo druhým nejoblíbenějším vinařským cílem v roce 2020 a obhájilo tak svůj post z loňska! A jelikož se této soutěže účastníme pravidelně a díky Vaší nekončící podpoře jsme se již potřetí umístili mezi prvními třemi v hlasování, současně jsme také získali titul CHAMPION TOP vinařský cíl!

Ocenění převzal Mgr. David Šťastný od organizátorů přímo ve Vinařské 100dole.

TOP vinařský cíl je on-line bedekr zajímavých míst, která svým návštěvníkům nabízejí snoubení vína a zážitku. Mohou to být vinařství, sklepní uličky, vinotéky, vinařské penziony nebo třeba restaurace, kde profesionálně pracují s vínem.

Průvodce v současnosti zahrnuje rovných 221 cílů rozesetých po celé České republice doslova od Beskyd po Sokolov a od Šumavy po Krkonoše, a postupně se obměňuje. Bedekr píše tým jedenácti odborných garantů na základě osobní zkušenosti s daným místem. Přímo v terénu poznáte TOP vinařský cíl podle samolepky s logem.

Moc děkujeme Vám všem, kteří jste nás v soutěži podpořili nejen letos, ale i za uplynulé roky! Moc si ceníme Vaší podpory a času, který jste hlasování věnovali a těšíme se zase někdy brzy na setkání u sklenky dobrého vína z CHÂTEAU VALTICE.

×