Sledujte nás na Facebooku

Sledujte nás na Google+

Jsme také na Instagramu

Videa máme i na YouTube

Gastronomické dny s víny CHÂTEAU VALTICE

Gastronomické dny s víny CHÂTEAU VALTICE    Srdečně Vás zveme na Gastronomické dny Hotelu Horizont s šéfkuchařem Jiřím Švestkou, který pro Vás bude svým kuchařským umem v pátek 4. prosince 2015 od 19:00 hod. kouzlit výjimečné pětichodové menu snoubené s víny CHÂTEAU VALTICE. Na jaké gurmánské speciality se můžete těšit? Čtěte více v článku...

 

Páteční menu nabídne tyto znamenité pokrmy:
 

  • Tataráček z avokáda, podávaný na plátku marinované červené řepy, doplněný přelivem z japonského křenu a dekorovaný čerstvými výhonky řeřichy snoubený s víny

    Hibernal - pozdní sběr 2013 Coll
    Sylvánské zelené pozdní sběr 2013 Gastro Collection

 

  • Drůbeží krém podávaný s žemlovými nočky, kuřecími drůbky a šalotkou restovanou s vlašskými ořechy, zdobený čerstvou petrželkou snoubený s víny

    Ryzlink vlašský - pozdní sběr 2013 Gastro Collection
    Ryzlink vlašský - výběr z hroznů 2011 
    Gastro Collection
  • Marinované husí prsíčko připravované metodou Sous Vide, následně opečené a podávané na teplém čočkovém salátu snoubené s víny

    Aurelius - pozdní sběr 2013 Gastro Collection
    Rulandské šedé - výběr z hroznů 2013 
    Gastro Collection
  • Ananas pečený na medu, podávaný s plátky marinovaného ananasu s chilli papričkami a vanilkovou zmrzlinou snoubený s vínem

    Muškát moravský - výběr z bobulí 2013


Celou pozvánku si můžete prohlédnout ZDE
 

Vybraná vína CHÂTEAU VALTICE Vám představí a degustací provede naše obchodní zástupkyně
a sommelierka Andrea Stránská.


Přijďte si pochutnat a zažít jedinečný gurmánský zážitek do Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou.

 

Cena degustačního menu včetně vín je 850 Kč. 

Rezervace míst na páteční degustaci je nutná předem na 777 332 015 nebo na fbm@hotelhorizont.cz.